Strona Główna | Wymiana | Sklep | Koszyk | Pliki | FAQ | CardScannerLogowanie | Rejestracja
  Zaawansowane wyszukiwanie EN PL

Karta: Алхимик из Седраксиса

[Card image]
NazwaАлхимик из Седраксиса (Sedraxis Alchemist)
GraMagic the Gathering
EdycjaConflux
RarityC
FoilNF
TekstКогда Алхимик из Седраксиса входит в игру, если под вашим контролем есть синий перманент, верните целевой не являющийся землей перманент в руку его владельца.
FlavorТрудно найти сосуд для хранения всерастворяющей жидкости.
RysownikKarl Kopinski
Nr54/145
Nr kolekcjonerski54
JęzykRosyjski RU
ColorBlack
TypeСущество - Зомби Чародей
Power/Toughness2/2
Mana Cost{2}{B}
Mana3
GathererGatherer
Brak opisu karty? Widzisz błędy w opisie? You have to login to update card.

Dostępność w sklepie:

Podział na edycje:


[info] Musisz się zalogować, żeby zobaczyć więcej informacji na temat karty (informacje na temat występowania karty w innych edycjach, wymiana, talie).