Strona Główna | Wymiana | Sklep | Koszyk | Pliki | FAQ | CardScannerLogowanie | Rejestracja
  Zaawansowane wyszukiwanie EN PL

Karta: Ammazzamaghi

[Card image]
NazwaAmmazzamaghi (Mage Slayer)
GraMagic the Gathering
EdycjaAlara Reborn
RarityU
FoilNF
TekstOgniqualvolta la creatura equipaggiata attacca, infligge danno pari alla sua forza al giocatore in difesa.
Equipaggiare {3}
Flavor"Se chi la impugna è forte a sufficienza, qualsiasi spada servirà al suo scopo."
—Kresh dalle Trecce Rosse
RysownikLars Grant-West
Nr57/145
Nr kolekcjonerski57
JęzykWłoski IT
ColorRed/Green
TypeArtefatto — Equipaggiamento
Mana Cost{1}{R}{G}
Mana3
GathererGatherer
Brak opisu karty? Widzisz błędy w opisie? You have to login to update card.

Dostępność w sklepie:

Podział na edycje:


[info] Musisz się zalogować, żeby zobaczyć więcej informacji na temat karty (informacje na temat występowania karty w innych edycjach, wymiana, talie).