Strona Główna | Wymiana | Sklep | Koszyk | Pliki | FAQ | CardScannerLogowanie | Rejestracja
  Zaawansowane wyszukiwanie EN PL

Karta: Kodama's Might

[Card image]
NazwaKodama's Might
GraMagic the Gathering
EdycjaChampions of Kamigawa
RarityC
FoilNF
TekstTarget creature gets +2/+2 until end of turn. Splice onto Arcane <G>(As you play an Arcane spell, you may reveal this card from your hand and pay its splice cost. If you do, add this card's effects to that spell.)
RysownikTerese Nielsen
Nr224/306
JęzykAngielski EN
ColorGreen
TypeInstant - Arcane
Mana CostG
Mana1
GathererGatherer
Brak opisu karty? Widzisz błędy w opisie? You have to login to update card.

Dostępność w sklepie:

Podział na edycje:


[info] Musisz się zalogować, żeby zobaczyć więcej informacji na temat karty (informacje na temat występowania karty w innych edycjach, wymiana, talie).