Strona Główna | Wymiana | Sklep | Koszyk | Pliki | FAQ | CardScannerLogowanie | Rejestracja
  Zaawansowane wyszukiwanie EN PL

Karta: Past in Flames

[Card image]
NazwaPast in Flames
GraMagic the Gathering
EdycjaInnistrad
RarityM
FoilNF
TekstEach instant and sorcery card in your graveyard gains flashback until end of turn. The flashback cost is equal to its mana cost.
Flashback {4}{R} (You may cast this card from your graveyard for its flashback cost. Then exile it.)
RysownikAnthony Jones
Nr155/276
JęzykAngielski EN
TypeSorcery
Mana Cost{3}{R}
Mana4
GathererGatherer
Brak opisu karty? Widzisz błędy w opisie? You have to login to update card.

Dostępność w sklepie:

Podział na edycje:


[info] Musisz się zalogować, żeby zobaczyć więcej informacji na temat karty (informacje na temat występowania karty w innych edycjach, wymiana, talie).