Strona Główna | Wymiana | Sklep | Koszyk | Pliki | FAQ | CardScannerLogowanie | Rejestracja
  Zaawansowane wyszukiwanie EN PL

Karta: Blazing Torch

[Card image]
NazwaBlazing Torch
GraMagic the Gathering
EdycjaInnistrad
RarityC
FoilNF
TekstEquipped creature can't be blocked by Vampires or Zombies.
Equipped creature has "{T}, Sacrifice Blazing Torch: Blazing Torch deals 2 damage to target creature or player."
Equip {1} ({1}: Attach to target creature you control. Equip only as a sorcery.)
RysownikScott Chou
Nr216/276
JęzykAngielski EN
TypeArtifact — Equipment
Mana Cost{1}
Mana1
GathererGatherer
Brak opisu karty? Widzisz błędy w opisie? You have to login to update card.

Dostępność w sklepie:

Podział na edycje:


[info] Musisz się zalogować, żeby zobaczyć więcej informacji na temat karty (informacje na temat występowania karty w innych edycjach, wymiana, talie).