Strona Główna | Wymiana | Sklep | Koszyk | Pliki | FAQ | CardScannerLogowanie | Rejestracja
  Zaawansowane wyszukiwanie EN PL

Karta: Inquisitor's Flail

[Card image]
NazwaInquisitor's Flail
GraMagic the Gathering
EdycjaInnistrad
RarityU
FoilNF
TekstIf equipped creature would deal combat damage, it deals double that damage instead.
If another creature would deal combat damage to equipped creature, it deals double that damage to equipped creature instead.
Equip {2}
RysownikRob Alexander
Nr227/276
JęzykAngielski EN
TypeArtifact — Equipment
Mana2
GathererGatherer
Brak opisu karty? Widzisz błędy w opisie? You have to login to update card.

Dostępność w sklepie:

Podział na edycje:


[info] Musisz się zalogować, żeby zobaczyć więcej informacji na temat karty (informacje na temat występowania karty w innych edycjach, wymiana, talie).