Strona Główna | Wymiana | Sklep | Koszyk | Pliki | FAQ | CardScannerLogowanie | Rejestracja
  Zaawansowane wyszukiwanie EN PL

Karta: Perplexing Chimera

[Card image]
NazwaPerplexing Chimera
GraMagic the Gathering
EdycjaBorn of the Gods
RarityR
FoilNF
TekstWhenever an opponent casts a spell, you may exchange control of Perplexing Chimera and that spell. If you do, you may choose new targets for the spell. (If the spell becomes a permanent, you control that permanent.)
RysownikTyler Jacobson
Nr48/176
JęzykAngielski EN
ColorBlue
TypeEnchantment Creature — Chimera
Power/Toughness3/3
Mana Cost{4}{U}
Mana5
GathererGatherer
Brak opisu karty? Widzisz błędy w opisie? You have to login to update card.

Dostępność w sklepie:

Podział na edycje:


[info] Musisz się zalogować, żeby zobaczyć więcej informacji na temat karty (informacje na temat występowania karty w innych edycjach, wymiana, talie).